Favorites RSS
Понеделник, 21.01.2019, 11:38
Банки и банкиране
Счетоводна къща “Станкови акаунтинг груп” - счетоводно консултиране и обслужване
stankovi.bg
Екипът на счетоводна къща “Станкови акаунтинг груп” притежава дългогодишен, богат и разнообразен опит в услугите свързани със счетоводно обслужване и консултиране, изготвяне на годишни финансови отчети,...
категория: Финанси
преглед
Експертът в кредитирането
www.ifgleasing.eu
Ай Еф Джи Лизинг АД предоставя кредити за текущи нужди, жилищни кредити и кредити за малки и средни предприятия. Индивидуален подход и гъвкави условия спрямо Вашите потребности.
категория: Финанси
преглед
Нови бизнес идеи, Идеи за нов бизнес, Конференция New Business Ideas
sideas.bg/
business ideas е конференция за нови бизнес идеи, бизнес възможности и създаване на бизнес контакти с някои от най-успешните представители в българския бизнес.
категория: Финанси
преглед
Форум за франчайзинг бизнеса. Идеи за нов франчайз бизнес.
www.franchising-forum.bg
Форум за франчайзинг бизнеса в България. Обменете идеи за създаване на нов франчайз бизнес, за създаване на бизнес план и развитието на собствен бизнес като франчайз.
категория: Финанси
преглед
Франчайзинг TV – идеи за нов собствен бизнес от франчайзите в България.
xn--80aajpfe0aeu3byb.tv/
ФранчайзингTV е проект на Franchising.bg, който има за цел да ви даде идеи за нов франчайзинг бизнес и нови бизнес възможности.
категория: Финанси
преглед
Счетоводна къща Крамар М
www.krammar.net
Счетоводна къща Крамар М предлага цялостно счетоводно обслужване. В услугите, които предлагаме попадат годишно и текущо счетоводно обслужване, посредничество при кредитиране, правни услуги, както и...
категория: Финанси
преглед
Бизнес кредит с прозрачни условия, ипотечен кредит.
www.agbfinance.com
Ипотечни кредити за бизнеса ти и теб! Кредит с прекрасни условия. Бизнес заем с ниски лихви. Бизнес кредити с облекчена процедура.
категория: Финанси
преглед
Обменни бюра Язон -София
www.yazon.free.bg
Денонощна обмяна на валута, експресни парични преводи Western Union , изкупуване на злато и сребро. Продажба на инвестиционно злато и златни монети.
категория: Финанси
преглед
Първа инвестиционна банка
www.fibank.bg
Първа инвестиционна банка се стреми да продължи да бъде една от най-добрите банки в България и Балканския регион, призната като бързо развиваща се, иновативна, клиентски ориентирана банка, която предлага...
преглед